IBM SPSS Collaboration and Deployment Services

Ahogy a prediktív elemzések kulcsfontosságú üzleti folyamatokká válnak egy vállalat életében, a szervezetnek szüksége lesz egy olyan alkalmazásra, amely ezeket a prediktív modelleket  beépíti a mindennapi operatív folyamatok rendszerébe. Az SPSS Collaboration and Deployment Services (SPSS Predictive Enterprise Services) automatizálja és menedzseli a szerteágazó analitikus folyamatokat, majd ezek eredményét egyszerűen alkalmazhatóvá teszi.

Ezen képességeivel az olyan nagy adatmennyiséggel rendelkező vállalatok elengedhetetlen eszköze, akiknek fontos, hogy az üzleti eredményeik javítását szolgáló döntéseket jelentős részben az adataik elemzése alapján hozzák, és hogy ez a támogatás a lehető leghatékonyabban és a legkisebb erőforrások befektetése mellett történjen.

Az SPSS Collaboration and Deployment Services (SPSS Predictive Enterprise Services) segítségével kialakítható a vállalat analitikus működése, az analitikus folyamatok szervezett operatív felhasználhatósága, az ad hoc és manuális elemzések hatékonyan kiterjeszthetők.

Szeretne többet tudni? Kérdése van? Keressen minket azonnali kapcsolatfelvételt biztosító űrlapunkon, és mi 1 munkanapon belül válaszolunk! Kattintson ide és kérdezzen!