Üdvözöljük!

2012. januárjától a jól ismert SPSS helyett új néven, Clementine Consulting-ként folytatjuk tevékenységünket. A név ismerős csengése nem véletlen: kifejezi elkötelezettségünket a korábban megszokott szakmai színvonal megtartására és továbbfejlesztésére.

Az SPSS Hungary-t 2005 óta az adatbányászati, statisztikai alkalmazások egyik vezető szállítójaként ismerhetik a hazai felhasználók. Sikerünket mi sem mutatja jobban, mint hogy mára országszerte kereskedelmi, pénzügyi, kormányzati és akadémiai intézmények támaszkodnak az SPSS technológiára.

Hét év után szükségesnek éreztük a megújulást, hiszen egyrészt az üzleti környezet és az igények is jelentősen megváltoztak, másrészt pedig cégünk az IBM SPSS termékterület premier szintű üzleti és support partnereként folytatja munkáját Clementine Consulting néven, az IBM szoftvercsapatával szoros együttműködésben. Az elmúlt években sok sikert értünk el ügyfeleinkkel közösen, és ez nem lesz másképp a jövőben sem: mint az SPSS szoftverek magyarországi specialistái, továbbra is az eddig megszokott lelkesedéssel és elkötelezettséggel állunk az SPSS felhasználók rendelkezésére!

Az új technológiákra fogékony vállalatok üzleti partnereként a Clementine Consulting a szoftverdisztribúció mellett aktív szerepet tölt be az innovatív technológiák bevezetésében és az ezzel kapcsolatos tanácsadásban is. Az új arculat a szolgáltatások bővítését is jelenti. A továbbfejlesztett, kibővített oktatási palettán a hagyományos képzések mellett új, tematikus, speciális szemináriumokat, workshopokat mutatunk be. A szöveganalitikában elért úttörő szerepünket tovább erősítve, a termékskálán a már ismert CLEMTEXT magyar nyelvű kivonatoló eszköz mellett megtalálható a hang-, szöveg- és adatbányászati eszközöket integráló CLEMVOICE rendszer is.

Rendszeresen megrendezésre kerülő, nagy népszerűségnek örvendő konferenciáinkon a szakma neves képviselői mutatják be a legújabb trendeket és az előremutató technológiákat az analitika világából, emellett nagyszerű alkalmak ezek az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolattartásra is. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a felsőoktatási szereplőkkel történő aktív együttműködésre is: az évenkénti Diplomakupa során rendre fiatal tehetségeket fedezünk fel, a Nyári Iskola alkalmával pedig teret adunk az SPSS oktatásával kapcsolatos tapasztalatcserének, és a szoftvercsalád alapos megismerésének.

Bízunk benne, hogy a jövőben önnel is sikeresen működhetünk együtt, és találkozunk rendezvényeinken!