Szoftveres megoldásaink gazdag választéka
Ismerje meg termékeinket, melyek számos területen nyújthatnak önnek segítséget
Clementine Oktatási Központ
Vegyen részt széleskörű, gyakorlatorientált képzéseinken
Válasszon minket
Rendszerkövetési bónuszprogramunkban elismerjük hűségét

Adatvédelem

Az adatkezelő:
Statistical Products Hungary Kft.
Megbízott:
Körmendi György

A Statistical Products Hungary Kft. (továbbiakban Clementine) ezúton tájékoztatja a www.clementine.hu portál látogatóit és felhasználóit a kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A Clementine elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, és saját hatáskörében megteszi a megfelelő és szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a honlap használata során az annak természetéből fakadó kockázatok a magyar jogszabályoknak megfelelő biztonságos szinten maradjanak, és az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) rendelkezései maradéktalanul érvényesüljenek.

A kezelt adatok:

A portál látogatása során ellenőrző fájlt (cookie) kaphat weboldalunktól, az oldalunk látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatásoktól (Google Analytics), valamint a hirdetéseket kiszolgáló szerver üzemeltetőjétől. A cookiek elfogadása nem kötelező (böngészőprogramjában letilthatja).

A forgalom mérését szolgáló adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani. Elérhetőségük: Google Analytics

A Clementine hírlevelére történő feliratkozáskor e-mail címét adhatja meg, amelyet harmadik félnek - a jogerős bírósági megkeresést kivéve - nem adunk ki.

A szolgáltatásaink (kapcsolatfelvételi ív, konferencia és tanfolyami jelentkezés, hírlevél) igénybevételekor megadott személyes adatokat nem ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Ön az e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag Ön vesz igénybe szolgáltatást.

Adatai eljuthatnak hozzánk úgy is, ha felveszi velünk a kapcsolatot, esetleg elektronikus formátumban iratokat küld meg nekünk, melyeken a személyes adatai is szerepelnek. Munkatársaink a tudomásukra jutott információkat a legteljesebb diszkrécióval kezelik, nyilvánosságra hozataluk, továbbításuk harmadik félnek az Ön hozzájárulása nélkül nem történhet meg.

Az adatkezelés célja:

Az Ön által megadott adatokat (kapcsolatfelvételi ív, konferencia és tanfolyami jelentkezés, hírlevél-megrendelés) a szolgáltatások működtetése (konferencia és tanfolyami jelentkezés visszaigazolása, hírlevél kézbesítése), illetve a felhasználók azonosítása érdekében rögzítjük, azok felett ellenőrzési lehetőséget biztosítunk.

A Clementine fenntartja magának a jogot, hogy az Ön által megadott e-mail címre tájékoztató leveleket küldjön a saját szolgáltatásairól.

A személyes kapcsolatfelvétel során a tudomásunkra jutott adatokat kapcsolattartása használjuk fel.

Az adatkezelés időtartama:

Az Ön által önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg nem kéri azok törlését: hírlevelünk esetében leiratkozáskor törlődik az Ön címe.

Munkatársunkkal való személyes kapcsolatfelvétel során birtokunkba került adatait a vállalat, illetve jogutódjának fennállásáig őrizzük meg. Ön bármikor kérheti adatainak törlését.

Az adatokhoz hozzáférők köre:

A konferencia és tanfolyami jelentkezéshez, hírlevél feliratkozáshoz megadott e-mail címekhez a Clementine fér hozzá.

A Clementine egyes szolgáltatásainak igénybevétele során regisztrációt és belépést könnyítő külső szolgáltatókkal is együttműködhet (pl. Facebook, Meetup.com). A külső szolgáltatók rendszereiben az ott megadott adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját adatvédelmi irányelvei az irányadók, a Clementine-t semmilyen felelősség nem terheli, ezeket az adatokat a Clementine nem kezeli, nem éri el. Az egyes szolgáltatások keretében elérhetővé tett és a különböző közösségi oldalakon megosztott tartalmak vonatkozásában szintén a tartalom megosztását lehetővé tevő külső szolgáltató minősül a személyes adatok kezelőjének.

A személyes kapcsolatfelvétel során hozzánk került adatait értelemszerűen az kezeli, akivel Ön felvette a kapcsolatot.

A Clementine rendezvényeit érintő speciális információk:

Amennyiben Ön a Clementine rendezvényeire regisztrál weboldalunkon, a személyes adatait a fentieknek megfelelően kezeljük, és azokat az aktuális rendezvénnyel kapcsolatos számlázási teendők mellett ahhoz használjuk fel, hogy az adott rendezvényünkkel, illetve a jövőbeli eseményeinkkel kapcsolatban tájékoztatást nyújtsunk. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

További fontos információk:

Valamennyi, az adatvédelmi nyilatkozatunkban közzétett eljárás az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.

Az adatvédelmi szabályzat frissítése:

A Clementine fenntartja magának a jogot, hogy a jelen adatvédelmi szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A változtatásokról a felhasználókat értesíti.

Utoljára frissítve: 2017. március 23.