FavouritesEmail

Azonosságok és duplikációk felderítése és egyesítése Entity Analytics-szel

A vállalatoknál általában napi szinten előforduló feladat a különböző adatállományok egyesítése. A különböző forrásokból érkező adatbázisok között azonban sokszor nincsen egyértelmű illeszkedés, egy-egy rekordról csak részben rendelkezünk minden részletre kiterjedő, megegyező információkkal. Az inkonzisztencia hátterében állhat egyszerűen az adatok meg¬változása, de akár szándékos megtévesztési kísérlet is. Az Entity Analytics lehetővé teszi, hogy a különböző adattáblák összekapcsolása során keletkező duplikációkat kiszűrjük, és az eltérő forrásokból származó adatokat összefésüljük.

Kiknek szól

Mindazoknak a Modeler felhasználóknak, akik szeretnék kezelni az adattáblákban lévő inkonzisztenciát, meglévő elemzéseiket kiegészíteni egy, az azonosságok és duplikációk felderítésére szolgáló modullal.

Előfeltételek

Kezdő szintű SPSS Modeler ismeretek.

A kurzus tematikája

Tanfolyamunkon a résztvevők részletesen megismerkednek az SPSS Modeler Premium Entity Analytics felépítésével, az adatok közötti kapcsolatok feltárásának módszereivel, egy olyan alkalmazás használatával, ami az egyes információforrásokban található következetlenségek feloldása mellett a csalások felderítésének is hatékony eszközéül szolgál.

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • az Entity Analytics modul használatára,
  • a duplikáció kiszűrés meglévő elemzési környezetbe való beillesztésére és alkalmazására.

Időtartam: 1 nap

Dates

Course:
Level:
Code Course Title Start Date Finish date Location Price*
Május  New máj. 19, 2017, 09:00 máj. 19, 2017, 17:00 1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113. I/B 100000,00 HUF
*VAT excl.