Kormányzat

Az IBM SPSS szoftverek segítenek a rendőrségnek és egyéb kormányzati szerveknek különböző viselkedési formák és események előrejelzésében.

Az SPSS szoftver élenjáró az adatok információvá alakításában, mivel a következőket teszi lehetővé:

  • Minták azonosítása nagy mennyiségű adathalmazból
  • Strukturáltalan szöveg formátumot tartalmazó összetett adatforrások hasznosítása
  • Az információk grafikus megjelenítése
  • Információk földrajzi és közigazgatási határokon túli megosztása, átfogó értékelése révén csökkenti a költségeket
  • A hatékony közbiztonság érdekében a gyanús tevékenységekről riportokat készít
  • Biztosítja, hogy a megfelelő ember férjen hozzá az adatokhoz

Lehet a szervezet helyi vagy országos, foglalkozhat egészségüggyel, hadüggyel, törvénykezéssel, adókkal és bevételekkel vagy más területtel, az IBM SPSS megoldások bármilyen szinten használhatók programértékelésekre és döntés-előkészítésre.

Közbiztonság

A közbiztonságot fenyegető esetek megelőzése elengedhetetlen, mivel emberek millióinak egészségét és biztonságát veszélyeztethetik. Az IBM SPSS bizonyítottan hatékony szoftvereinek köszönhetően nagy mennyiségű, akár szöveg formátumú adat ellenőrizhető, a közbiztonságot fenyegető egyedi modellek azonosíthatók, majd megbízható riportok készíthetők a gyanús tevékenységekről.

Bűnüldözés

Az IBM SPSS szoftverek segítenek a rejtett bűnestek feltárásában, így a szervezet humán erőforrásai hatékonyabban alkalmazhatók, megakadályozhatóak a kisebb bűnügyek és rendzavarások számának növekedése, továbbá eredményesebben kezelhető a bűnüldözés.

Kutatás

Az IBM SPSS felmérési technológiák széles skáláját nyújtja, mely segítségével megérthetők az emberi szükségletek és várakozások, melyek alátámasztják a személyzet létszámát és a finanszírozási kérdéseket.

További alkalmazások

Az IBM SPSS megoldások a közszféra minden területén használható az adtok hasznos információvá alakítására.

Termékek

Szeretne többet tudni? Kérdése van? Keressen minket azonnali kapcsolatfelvételt biztosító űrlapunkon, és mi 1 munkanapon belül válaszolunk! Kattintson ide és kérdezzen!