Nyári Iskola

nyari SPSS nobox jelenlegi

Cégünk idén immár nyolcadik alkalommal rendezte meg egyhetes nyári programját, az SPSS Nyári Iskolát a felsőoktatásban résztvevők számára a veszprémi Pannon Egyetemen. A korábbi években szinte az ország összes felsőoktatási intézménye - határon túlról is - képviseltette magát résztvevőként, előadóként.

Első kezdeményezéseink kétnapos felsőoktatási workshopok voltak, melyeket több évben is nagy érdeklődés mellett tartottuk meg az egyetemi szféra számára. A program népszerűségének köszönhetően 2009-ben elhatároztuk, hogy még szélesebb körben és még több programot kínálva egyhetesre hosszabbítjuk a rendezvényt, melyet elsőként Veszprémben szerveztünk meg. Mivel az új programok még nagyobb érdeklődés mellett kerültek megrendezésre, a Nyári Iskolát a következő években Veszprémben, Szegeden, Debrecenben és Győrben tartottuk meg.

A hagyományos program - mely ingyenes - első két napját az intézmények, oktatók közötti tapasztalatcserének szenteljük mind kutatási mind oktatási területen, majd a következő három napon szakértőink által vezetett intenzív SPSS terméktanfolyamokon vehetnek részt a jelentkezők.

2016. július 11. és 15. között Veszprémben, a Pannon Egyetem társszervezésében rendeztük meg a VIII. SPSS Nyári Iskolát.

A hét eleji hőség, majd a szerdai vihar sem tartotta vissza az érdeklődőket, akik igen szép számmal képviselték az ország felsőoktatási intézményeit a rendezvényen. Pécstől Debrecenig, Győrtől Kecskemétig sikerült megmozgatnunk az SPSS iránt érdeklődő oktatókat és hallgatókat, akik politika-, gazdaság-, társadalom- és egészségtudományi, műszaki, illetve informatikai karokról érkeztek.

Mind az előadások, mind a szünetekben történő tapasztalatcsere bizonyították, hogy valóban sokszínű társaság jött össze a hét folyamán. Az első két napon hallottunk előadásokat érdekes és újszerű kutatásokról, előremutató technológiákról, oktatási tapasztalatokról és ígéretes hallgatói munkákról, majd a következő három napon elmerülhettünk az SPSS szoftvercsalád gyakorlati használatában.

Bízunk benne, hogy a vendégeink értékes tudással, új ismeretségekkel és kellemes emlékekkel gazdagodtak.

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket a részvételével.