Hírek

Customer Contact Week

Rendezvény
2019.07.08. 10:13

A Clementine júniusban egy fontos nemzetközi rendezvényen is képviseltette magát, méghozzá a legnagyobb call center kiállításon és konferencián, a Customer Contact Week-en Las Vegas-ban.

A Customer Contact Week mondhatni a call center szakma legnagyobb és legfontosabb rendezvénye, amelyre a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, valamint előadók és kiállítók, hogy bemutassák a szektor trendjeit, legújabb fejlesztési irányait és innovatív megoldásait.

Customer Contact Week
A több, mint 2500 résztvevő az előadásokat párhuzamosan 6 különböző szekcióban hallgathatta, melyek az ügyfélszolgálat különböző területeit járták körbe, így szó volt az emberi vonatkozásokról, a folyamatokról, technológiáról, innovációról és stratégiai kérdésekről is. Az előadások közötti szünetekben a résztvevők a több, mint 100 kiállítóból álló expo-n ismerkedhettek meg a legújabb technológiákkal és megoldásokkal az intelligens hívószám felismeréstől a munkaerő optimalizáláson át a Clementine fejlesztéseihez hasonló elemző megoldásokig és virtuális asszisztensekig.

A kiállításon a Clementine legújabb fejlesztésével, Hangával mutatkozott be. 
Tovább olvasom »

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »