Hírek

dataSTREAM 2018: Exploring data-inspiring business

Rendezvény
2018.04.02. 01:11

A cégek a folyamatosan növekvő mennyiségű adataikat újabb és újabb módszerekkel, technológiákkal igyekeznek feldolgozni, hogy a megfelelő termékeket alakíthassák ki, megjósolják az ügyfeleik viselkedését vagy felfedezzenek csalásgyanús ügyleteket. Új, korábban nem használt adatforrásokat kezdenek elemezni, hogy még több információhoz jussanak az ügyfeleikről.

Mit hozott a data science az üzletbe? Vajon a klasszikus módszerek vagy az új technológiák hatékonyabbak? Hol a data science helye a nagy szervezetekben?

Az idei dataSTREAM konferencián ezekre a kérdésekre keressük a választ, és megmutatjuk, milyen klasszikus és új elemzési módszereket használnak ma a cégek.

dataSTREAM 2018 felhívás

Ízelítő programunkból:

  • Körmendi György, a Clementine ügyvezetője idén is beszél a trendektől, újdonságokról és a jövő technológiáiról
  • Dr. Reinhold Engelbrecht, az IBM Digitial Business Automation európai szakértőjének előadásában a robotizált folyamat-automatizáció (RPA, Robotic Process Automation) jelentőségével, alkalmazási területeivel és esettanulmányokkal ismerkedhetünk meg.
  • Molnár Sándor, az Ariosz Kft. üzletágvezetője az okos technológiákon alapuló lehetőségekről fog beszélni az energetika szektorban, illetve bemutat egy újfajta koncepcionális megközelítést a energiafogyasztói magatartásváltozás motiválására
  • Bemutatkozik a Watson Studio! 
  • Az 50 éves az SPSS!  Könyves Tóth Előd, a Clementine szakértőjének előadásában
  • Érdekes esettnulmány: Fiktív cégek azonosítása cégadatok elemzésével Kovács Gyula (Andego) előadásában
Tovább olvasom »

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »