Hírek

Megújult a Clementine DiplomaKupa

Rendezvény
2019.03.04. 01:28

A Clementine számára kiemelten fontos a jövő generáció fejlesztése: az SPSS Nyári Iskola évről évre díjmentes oktatást kínál a hallgatók számára, az XPerience&Research Magazin számos innovációt mutat be, miközben szakértőink rendszeresen vesznek részt előadóként több hazai felsőoktatási intézményben és konferencián. 2019-től népszerű DiplomaKupa Programunk is megújul: a verseny mellett immár szakmai workshopon segítjük az érdeklődő hallgatókat.

Az elmúlt közel hat évben a DiplomaKupa Program keretében konzultációs lehetőséggel, szoftverrel segítettük a felsőoktatási hallgatók diplomamunka készítését, hogy a szakértőink segítségével tudjanak komplex adatelemzési folyamatokat végezni. 2018 második felében merült fel a program átdolgozásának, kibővítésének lehetősége: több napos, díjmentes workshop keretében is megismerkedhetnek a hallgatók a szöveganalitika, a modellezés módszereivel.

ELTE workshop

A Clementine komplex együttműködésben áll az ELTE Társadalomtudományi Karral (TáTK), közreműködünk a Tudományos Diákköri Konferencia szervezésben, a kar hallgatói pedig rendszeresen vesznek részt az SPSS Nyári Iskolán vagy éppen a DiplomaKupán. A TáTK hallgatói 2019. februárban háromnapos workshopon vehettek részt, melyen Máté Anna, a Clementine elemzője, a Program felelőse tartott gyakorlati előadásokat a 20 jelentkező számára. „Nagyon jó látni, hogy mindannyian nagyon lelkesek és felkészültek voltak. Érezhetően érdekli őket az elemzői szakma, jókat kérdeznek, motiváltak.”

A DiplomaKupa Programban részt vevő hallgatók számára a Clementine rendszeresen ajánl gyakornoki lehetőséget vagy állást. 

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »

Tovább olvasom »