Hírek

Megoldások »
Termékek »
Esettanulmányok »

Kutatók Éjszakája 2019

Rendezvény
2019.10.02. 10:29

A Kutatók Éjszakája 2005 óta minden szeptember végén kerül megrendezésre. Az országos programsorozat által az érdeklődők előadásokon és beszélgetéseken keresztül láthatnak bele a kutatási projektekbe, az aktuális innovációkba, technológiákba. Idén az ELTE Matematikai Intézetének meghívásából a Kutatók Délutánján, azaz a Kutatók Éjszakájának előprogramján mutattuk be a Clementine újdonságait a leendő matematikusoknak. Tovább »

Citizen Data Scientist-ek kora?

Rendezvény
2019.09.05. 11:57

Szeptember 24-én tartjuk a következő meetup-unkat, ahol megtudhatjuk, milyen eszközöket használhat egy Citizen Data Scientist, és azt is, hogy miért hasznos vagy éppen ártalmas ez az új trend. Tovább »

MI koalíció workshop

Rendezvény
2019.09.04. 01:12

A Mesterséges Intelligencia Koalíció, amely kezdeményezésnek a Clementine, mint alapító tag a kezdetektől aktív szereplője, egyedülálló magyarországi szerveződésként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy összefogja a tématerület hazai képviselőit, beleértve az akadémiai, az állami és a piaci szereplőket egyaránt. Tovább »

Clementine Oktatási Katalógus

Rendezvény
2019.09.02. 01:41

Amennyiben úgy érzi, Önnek vagy Kollégáinak professzionális segítségre van szüksége az IBM SPSS termékcsalád megismerésében vagy a szoftverben rejlő lehetőségek teljeskörű kiaknázásában, esetleg egy specifikus témakört szeretne alaposan körbejárni, akkor mi vagyunk a megoldás! Tovább »

SPSS Nyári iskola 2019. letölthető előadások

Rendezvény
2019.07.29. 01:39

Idén mondhatni megszokott helyszínen, Veszprémben, a korábbi évekhez hasonlóan nagy érdeklődés mellett tartottuk meg egyhetes Nyári Iskolánkat a felsőoktatásban résztvevő oktatók, hallgatók számára. Az érdeklődés mértéket jól mutatja, hogy az 5 napon át tartó rendezvényre összesen több mint 100-an regisztráltak az ország szinte minden egyeteméről, sőt a határon túlról is. Tovább »