Hírek

Megoldások »
Termékek »
Esettanulmányok »

Clementine Oktatási Katalógus

Rendezvény
2019.09.02. 01:41

Amennyiben úgy érzi, Önnek vagy Kollégáinak professzionális segítségre van szüksége az IBM SPSS termékcsalád megismerésében vagy a szoftverben rejlő lehetőségek teljeskörű kiaknázásában, esetleg egy specifikus témakört szeretne alaposan körbejárni, akkor mi vagyunk a megoldás! Tovább »

SPSS Nyári iskola 2019. letölthető előadások

Rendezvény
2019.07.29. 01:39

Idén mondhatni megszokott helyszínen, Veszprémben, a korábbi évekhez hasonlóan nagy érdeklődés mellett tartottuk meg egyhetes Nyári Iskolánkat a felsőoktatásban résztvevő oktatók, hallgatók számára. Az érdeklődés mértéket jól mutatja, hogy az 5 napon át tartó rendezvényre összesen több mint 100-an regisztráltak az ország szinte minden egyeteméről, sőt a határon túlról is. Tovább »

Milyen problémára nyújt megoldást az IBM Watson Studio?

Vélemény
2019.07.25. 15:05

Hogyan tud könnyedén együtt dolgozni több, eltérő eszközt használó elemző úgy, hogy a részfeladataik közötti integráció a lehető legnagyobb legyen? Hogyan lehet a projektért felelős, valamint más személyeket kellőképpen bevonni egy egységes rendszerbe? Tovább »

Customer Contact Week

Rendezvény
2019.07.08. 10:13

A Clementine júniusban egy fontos nemzetközi rendezvényen is képviseltette magát, méghozzá a legnagyobb call center kiállításon és konferencián, a Customer Contact Week-en Las Vegas-ban. Tovább »