ClemCALL - A hangvezérelt IVR

ClemCALL - A hangvezérelt IVR

IVR-megodás hang- és szöveganalitikai technológiák alkalmazásával.

///

Milyen iparágakban alkalmazható?
Biztosítás
Energiaszolgáltatás
Kereskedelem
Kormányzat
Pénzügyi szolgáltatások
Telekommunikáció

A hívásirányítási folyamat IVR rendszerekkel történő támogatása iparágfüggetlen sztenderd, és mindenki jól ismeri, aki már életében legalább egyszer próbálta felhívni egy vállalat ügyfélszolgálatát. Mindenki ismeri, de igazán senki nem szereti!
Senki nem szereti azt az automata hangot, ami köszönt minket a hívás elején. Senki nem szereti, ahogy felsorolja, hogy melyik telefonos nyomógomb megnyomásával milyen ügyintézésre nyílik lehetőségünk. Senki nem szereti a menürendszert perceken keresztül hallgatni, és senki nem szereti, ha éppen nem találja az ő ügyintézési céljainak megfelelő gombkombinációt. Senki nem szeret bolyongani a menüpontok között, és senki nem szeret közben azon gondolkodni, hogy vajon a helyes gombot nyomott-e meg. És milyen jó érzés megkönnyebbülni, amikor végül valaki  megszólal a vonal végén, akinek elmesélhetjük hívásunk okát.

De létezik az ügyfelek igényeihez jobban illeszkedő IVR megoldás? Hangvezéret IVR rendszerünk pontosan ezt kínálja!
Rendszerünkben hang- és szöveganalitikai megoldásaink legjavát egyesítettük, így hozva létre egy olyan valós időben működő technológiát, ami képes forradalmasítani a vállalatok, szervezetek híváskezelési folyamatát. Megoldásunk lehetővé teszi, hogy az ügyfél a call center felhívása után saját szavaival mondja el, hogy milyen ügyet szeretne intézni, ami alapján a rendszer automatikusan a megfelelő végpontra kapcsolja a hívását, anélkül, hogy nyomógombokkal kellene navigálnia az unalmas és hosszadalmas menüstruktúrát hallgatva.

Milyen gyakorlati előnyökkel jár, ha ügyfélszolgálata hangvezérelt IVR technológiára vált?

 • Költséggazdaságos működés
  A hagyományos, sokszintű menürendszer megszűnésével az ügyfeleknek már nem kell végig hallgatniuk az összes menüpontot, így összességében csökken az ügyfélszolgálat teljes hívásideje.
 • Elégedett ügyfelek
  Az ügyfélélmény és az ügyfélelégedettség növelésének hatékony eszköze, hogy a vállalat vásárlói, fogyasztói a saját szavaikkal mesélhetik el hívásuk okát, illetve nem szükséges meghallgatniuk a vállalat teljes IVR menüstruktúráját sem. A rövidebb hívásidő pedig összességében az ügyfelek pénztárcájának is kedvez.
 • Tehermentesített operátorok
  A saját szavaikat használva az ügyfelek pontosabban meg tudják fogalmazni hívásuk okát, így az elvesztt és átkapcsolt hívások száma is csökkenthető.
 • Célzott szakemberképzés
  Köszönhetően annak, hogy a hagyományos, sokszintű menürendszerrel már nem fognak találkozni ügyfelek, ezért az ezzel kapcsolatos komplexitására vonatkozó korlátok is eltűnnek. Így az általános szakterületeken túl, lehetőség van az egyéni képességeknek megfelelő szolgáltatás-orientált ügyfélszolgálatos kollégák képzésére.
 • Innovatív vállalati arculat
  Egy merőben új technológia bevezetése mindig pozitívan hat a vállalat innovatív arculati megítélésére.