Adatvizualizáció Modelerrel

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

Adatvizualizáció Modelerrel

A Clementine Bevezetés az SPSS Modelerbe című tanfolyam ismeretanyagának elsajátításával rendelkező elemzők számára a kurzus nagyszerű alkalom a világ vezető adatbányász szoftverének mélyebb megismerésére. A Clementine szakértői által tartott tanfolyamon Ön megismeri az SPSS Modelerrel történő adatvizualizáció előnyeit és képes lesz egyszerűbb feladatok végrehajtására is.

Adatvizualizáció Modelerrel

Kiknek szól

A tanfolyam olyan elemzőknek szól, akik szeretnének megismerkedni a napjainkra egyre fontosabbá váló adatvizualizáció IBM SPSS Modeler nyújtotta lehetőségeivel, az egyes diagramtípusok gyakorlati alkalmazásával, annak esetleges buktatóival.

Előfeltételek

Kezdő szintű SPSS Modeler (Clementine) és adatbányászati ismeretek (a "Bevezetés az SPSS Modelerbe" kurzus alatt elsajátítható szint), vállalati informatikában való jártasság előnyt jelent.

A kurzus tematikája

Az SPSS Modeler (Clementine) adatvizualizációs lehetőségei. Ábrák személyre szabása. Egyszerűbb és összetettebb módszerek és gyakorlati alkalmazásuk. Térképes ábrázolás. Idősorok ábrázolása. View Data adatvizualizációs ablak használata. Adatvizualizáció buktatói.

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • az egyes ábrák elkészítéséhez szükséges adatszerkezet kialakítására,
  • egyszerűbb és összetettebb ábrák készítésére az IBM SPSS Modelerben,
  • az ábrák személyre szabására. 

Időtartam: 1 nap