Automatizálás SPSS Modelerben

CRM »
Integráció »
Kockázatkezelés »
Security »
Ügyfélszolgálat »


Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

Automatizálás SPSS Modelerben

A tanfolyam egyszerre hivatott informatikusoknak, elemzőknek megtanítani az SPSS Modeler automatizálási lehetőségeivel együtt járó előnyöket, valamint a Python programnyelv használatának módszertanát az SPSS Modelerben.

Automatizálás SPSS Modelerben

Kiknek szól?

Olyan informatikusoknak, elemzőknek, akik az adatbányászati elemzés során nyert modelleket szeretnék hatékonyan alkalmazni az SPSS Modeler automatizálási lehetőségeinek kiaknázásával, valamint szeretnék megismerni a Python programnyelv használati lehetőségeit az SPSS Modelerben. A kurzus nem Python programozói tanfolyam, kizárólag az SPSS Modelerben való alkalmazás a témája.

Előfeltételek

Kezdő szintű SPSS Modeler és adatbányászati ismeretek (a "Bevezetés az SPSS Modelerbe" kurzus alatt elsajátítható szint), vállalati informatikában való jártasság előnyt jelent. Python programnyelv ismerete nem szükséges.

A kurzus tematikája

Az SPSS Modeler Python scripting lehetőségei (stream, supernode, standalone), az SPSS Modeler Python scriptnyelv sajátosságai. A scripting tipikus felhasználási területei. Streamek és scriptek batch futtatása. A Python programnyelvnek a hagyományos scriptinghez képest nyújtotta lehetőségeinek megismerése (pl.: hibakezelés, Python csomagok alkalmazása, email küldés).

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • közepesen összetett SPSS Modeler Python scriptek írására,
  • az SPSS Modeler Batch mode használatára,
  • Python csomagok beolvasására, egyszerűbb függvények létrehozására,
  • email küldésére script segítségével.

Időtartam: 2 nap

Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.

Automatizálás M. - a.

2022-08-16 - 2022-08-17

1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113.

225000 + ÁFA / fő