R-integráció SPSS Modelerben

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

R-integráció SPSS Modelerben

A tanfolyam az IBM SPSS Modelert haladó szinten használó elemzők vagy informatikusok számára nyújt információt a nyílt forráskodú R programozási környezet és az IBM SPSS Modeler együttműködési lehetőségeiről, script-ek futtatásáról.

R-integráció SPSS Modelerben

Kiknek szól?

Olyan elemzőknek, Modeler felhasználóknak és informatikusoknak, akik érdeklődnek az R open source programozási környezet Modelerben való felhasználhatóságáról, hiányzó Modeler funkciók R scriptekkel történő kiegészítéséről.

Előfeltételek

Kezdő szintű SPSS Modeler és adatbányászati ismeretek (a "Bevezetés a SPSS Modelerbe" kurzus alatt elsajátítható szint). A kurzus nem R programozói tanfolyam, kizárólag az SPSS Modelerben való alkalmazás a témája. Programnyelvek ismerete ugyanakkor előny.

A kurzus tematikája

A kurzus során a résztvevők megismerkedhetnek az R node-ok használatával, az R nyújtotta lehetőségekkel az adattranszformáció, a modellezés, illetve az adatvizualizáció területén, továbbá olyan új R node-okat hozunk létre, amelyek aztán az alapértelmezett Modeler node-okhoz hasonlóan a grafikus felületen szabadon paraméterezhetők.

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • R scriptek Modelerbevaló integrálására
  • Új Modeler funkciók létrehozására
  • Új node-ok létrehozására

Időtartam: 1 nap

Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.

R-Modeler okt

2022-10-26

1115 Budapest, Bartók B. út. 105-113.

125000 + ÁFA / fő