SPSS Modeler

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

SPSS Modeler

Ingyenes bemutató szemináriumunkon megismerkedhet az IBM SPSS Modeler használatával, alkalmazási területeivel.

SPSS Modeler

Kiknek szól

Azoknak, akik még nem ismerik a világ vezető adatbányászati eszközének képességeit, jellemzőit, de szívesen megismerkednének vele egy kötetlen bemutatón.

A kurzus tematikája

Az SPSS Modeler rövid története, kapcsolata az SPSS egyéb termékeivel, világpiaci pozíciója, előnyei független piaci elemzők szerint. Az SPSS Modeler felhasználói környezete, jellegzetességei, legfontosabb előnyei, adatkezelési, adattranszformálási lehetőségek, tanuló algoritmusok, modellpaletta. A létrehozott modellek beépítése a felhasználó cégek üzleti folyamataiba, személyes szakértői tapasztalatok kiegészítésével. Kitekintés a Deployment Family (Predictive Enterprise) termékcsomag nyújtotta lehetőségekre.

Részvételi feltételek

A bemutató szeminárium előzetes jelentkezés után díjmentes.

Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.