SPSS Statistics

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

SPSS Statistics

Ingyenes bemutató szemináriumunkon megismerkedhet az IBM SPSS Statistics használatával, alkalmazási területeivel.

SPSS Statistics

Kiknek szól?

Azoknak, akik még nem ismerik a világ vezető asztali statisztikai és adatkezelő eszközének képességeit, jellemzőit, de szívesen megismerkednének vele egy kötetlen bemutatón.

A kurzus tematikája

Az SPSS Statistics rövid története, kapcsolata a cég más termékeivel, világpiaci pozíciója, előnyei független piaci elemzők szerint. Az SPSS Statistics Base alaprendszer és a kiegészítő modulok, legfontosabb előnyei, adatkezelési, adattranszformálási, statisztikai elemzési, grafikai lehetőségek. Esettanulmányok bemutatása a leggyakoribb felhasználási területeken: statisztikai elemzések; piackutatási adatok vizsgálata; nagyméretű adatállományok, ügyféllisták kezelése; szegmentációs lehetőségek, például ügyfélszegmentáció; riportok, prezentációk készítése; adatbáziskapcsolatok; szkript és makró programozás; automatizálás. Kitekintés az SPSS egyéb együttműködő eszközeire.

Részvételi feltételek

A bemutató szeminárium előzetes jelentkezés után díjmentes.

Időtartam: 120 perc

Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.