i2: Hálózatok és felderítés

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

i2: Hálózatok és felderítés

A Clementine i2 hálózatazonosítási és felderítéssel foglalkozó képzésén a kapcsolatrendszerek áttekinthető ábrázolását, a komplex adatok közötti könnyebb eligazodást, a hálózatok kulcsfontosságú tagjainak, valamint a központi szereplők feltérképezését segítő szoftver használatát tanulhatják meg a munkájuk során első sorban a csalásfelderítéssel foglalkozó résztvevők.

A kapcsolati hálókhoz, hívásrekordokhoz, mobiltelefon hívásadatokhoz, pénzügyi tranzakciókhoz hasonló hálózatokat alkotó adatoknak a megfelelő rendszerezése és vizualizációja elengedhetetlen az entitások és a közöttük lévő interakciók valós természetének feltárásában és elemzésében. A kapcsolatrendszerek áttekinthető ábrázolása segíti a komplex adatok közötti könnyebb eligazodást, a hálózatok kulcsfontosságú tagjainak, központi szereplőinek feltérképezését.

Kiknek szól?

A módszert a bűnüldöző szerveken túl többek között bankok, biztosítók, telekommunikációs cégek és számos szolgáltató használják: pénzmosás felderítésére, szolgáltatások esetén gyanús ügyfelek detektálása és a hálózatban lévő mintázatok feltárására.

Előfeltételek

Várunk mindenkit, akit érdekel a hálózati adatok vizualizációja; hálózatelemzési ismeretek nem szükségesek.

A kurzus tematikája

A tanfolyam résztvevői részletesen megismerkedhetnek az i2 Analyst's Notebook által kínált széleskörű hálózat-vizualizációs megoldásokkal a feldolgozás alapjaitól kezdve (entitások és kapcsolatok megjelenítési lehetőségei, adatfájlok beolvasása) az egyszerűbb gráfok, idővonalak és eseményvonalak ábrázolásáig, beleértve a rendelkezésre álló analitikai eszközök sorát, úgymint a hisztogramok, feltételes formázási lehetőségek és hőtérképek.

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • Az IBM i2 Analyst's Notebook program alapszintű használatára,
  • különböző típusú hálózatok rajzolására és az adatszerkezetnek legmegfelelőbb megjelenítésére,
  • mintázatok felderítésére a filterezési és feltételes formázási elemzési lehetőségek segítségével.
Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.

i2 - feb.

2021-02-11

1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113.

100000 + ÁFA / fő


i2. - máj.

2021-05-19

1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113.

100000 + ÁFA / fő