Automatizálás SPSS Statistics

CRM »
Integráció »
Kockázatkezelés »
Security »
Ügyfélszolgálat »


Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

Automatizálás SPSS Statistics

A tanfolyam az SPSS Statistics által kínált automatizálási funkciók hatékony alkalmazását tanítja meg a jó alapszintű ismeretekkel rendelkező elemzők számára. A résztvevők megismerkednek többek között a szintaktika üzemmód haladó szintű használatával, SPSS Statistics makrók készítésével, az egyszerűbb adatleválogatásokkal, standard riportokkal, elemzések automatizált futtatásával.

Automatizálás SPSS Statistics

Kiknek szól?

Olyan elemzőknek, akiknek jó alapszintű ismereteik vannak az SPSS Statistics Base-ről és hatékonyan, gyorsan akarnak gyakorlati tudást szerezni az SPSS Statistics automatizálási képességeiről.

Előfeltételek

Általános irodai informatikai ismeretek (Windows, Office), középhaladó szintű SPSS Statistics ismeret (a "Bevezetés az SPSS Statistics-be" kurzus alatt elsajátítható szint), alapszintű statisztikai ismeretek. Bármilyen programnyelv, Python, R nyelvek ismerete előny.

A kurzus tematikája

Az SPSS Statistics automatizálási képességeinek megismerése. Az SPSS Statistics szintaktika üzemmód haladó szintű használata, SPSS Statistics makrók készítése. Adatbázisból történő egyszerűbb adatleválogatások, standard riportok, elemzések automatizált futtatása. Az SPSS Statistics Developer képességei - a Python- és R nyelvek SPSS Statistics integrációja.

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • hatékonyan használni az SPSS Statistics syntax lehetőségeit,
  • önállóan készíteni egyszerű adattranszformációs makrókat,
  • riportoló és lekérdező makrókat írni,
  • automatizálni a statisztikai feldolgozási folyamatot,
  • Python-, R-programnyelevek előnyeit kihasználni az SPSS Statistics-ben.

Időtartam: 1 nap

Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:

A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.