Táblázatok mindenütt

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

Táblázatok mindenütt

A tanfolyam az IBM SPSS Statistics szoftvert alapszinten jól ismerő elemzők számára nyújt további gyakorlati ismereteket a termék által kínált grafikai megoldásokról, ill. annak statisztikai eszköztáráról.

Táblázatok mindenütt

Kiknek szól?

Olyan elemzőknek, akiknek jó alapszintű ismereteik vannak az SPSS Statistics Base-ről és hatékonyan, gyorsan akarnak gyakorlati tudást szerezni az SPSS Statistics Custom Tables modulról.

Előfeltételek

Általános irodai informatikai ismeretek (Windows, Office), középhaladó szintű SPSS Statistics ismeret (a "Bevezetés az SPSS Statistics-be" kurzus alatt elsajátítható szint), alapszintű statisztikai ismeretek.

A kurzus tematikája

Az SPSS Statistics megismerése a leíró statisztikai mutatók táblázásán keresztül. Gyakoriságértékek, átlag, szórás és egyéb leíró statisztikák csoportosító változók szerinti táblázása, kereszttáblázása. Többfeleletes kérdések kezelése. Bázisok, totálok helyes beállítása. Oszlopszázalékok és átlagok közötti szignifikáns eltérések jelzése. Az SPSS Statistics grafikai képességeinek kihasználása. Output navigátor kezelése, az output táblák exportálása Office alkalmazásokba (Excel, Word, stb.).

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • hatékonyan használni az SPSS Statistics leíró statisztikai eszköztárát,
  • gyorsan és eredményesen előállítani a legkülönbözőbb kimutatásokat,
  • az SPSS Statistics grafikai képességeinek kiaknázására,
  • a táblázatok más alkalmazásokba történő exportálására.
Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.

Táblázatok júl

2022-07-28

1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113.

94000 + ÁFA / fő