Klasszifikáció SPSS Statistics

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

Klasszifikáció SPSS Statistics

A Clementine tanfolyama a középhaladó szintű IBM SPSS Statistics felhasználók számára a szoftver és annak komponensei által kínált klasszifikációs eljárások módszertanát oktatja.

Klasszifikáció SPSS Statistics

A Clementine tanfolyama a középhaladó szintű IBM SPSS Statistics felhasználók számára a szoftver- és annak komponensei által kínált klasszifikációs eljárások módszertanát oktatja.

Kiknek szól?

Olyan elemzőknek, akik szeretnének az SPSS Statistics különböző termékeinek segítségével klasszifikációs eljárásokat használni, azokra épülő modelleket építeni, azokkal az adataik rejtett komplex összefüggéseit vizsgálni, illetve azokat szemléltetni.

Előfeltételek

Középhaladó szintű SPSS Statistics ismeret (a "Bevezetés az SPSS Statistics-be" kurzus alatt elsajátítható szint), általános adatkezelési ismeretek.

A kurzus tematikája

A klasszifikációs eljárások fő típusai, a különböző alminták vizsgálata: milyen változók vagy változók kombinációi mentén különböznek, illetve, hogyan lehet új szegmentáló szempontokat létrehozni. Többszempontos varianciaelemzés, klaszterelemzés, prediktív eljárások - diszkriminancia-analízis, logisztikus regresszió. Klasszifikációs modellek építése döntési fával. Az eredmények értelmezése, a modellek összehasonlításának módszerei.

A kurzus végén Ön képes lesz:

  • az adatokban komplex módon megnyilvánuló összefüggéseket felismerni és feltérképezni,
  • csoportosulásokat feltárni és új csoportosító szempontokat kialakítani,
  • klasszifikációs alapú modelleket létrehozni,
  • a különböző klasszifikációs és szegmentációs technikák hatékonyságát összehasonlítani.

Időtartam: 1 nap

Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.

Klasszifikáció - szept

2022-09-13

1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113.

94000 + ÁFA / fő