Skip to main content

Bónuszprogram

Kapcsolódó tartalmak

Bónuszprogram

Bónuszprogram

A rendszerkövetési bónusz bevezetésével az volt a célunk, hogy a Clementine saját megoldásainak – ClemSTAT, ClemCRM, CLEMRISK, ClemVoice, ClemTEXT - hűséges felhasználóit értékes szolgáltatásokkal és kedvezményekkel jutalmazhassuk.
Ügyfeleinket az évente fizetett rendszerkövetési díj mértéke alapján kategóriákba soroljuk, melyek a következők: arany – gyémánt - platina.
A különböző kategóriák különböző mértékű tanfolyami kedvezményeket tartalmaznak, melyet a megvásárolt éves rendszerkövetés lejártáig használhatnak fel, akár már a szoftvervásárlás évében is.
Az adott rendszerkövetési periódus végén a bónuszok elévülnek, a fel nem használt kedvezmények a következő időszakra nem vihetők át.

Az igénybe vehető kedvezmények típusai:

  1. Tanfolyami bónusz összeg
    Az a nettó összeg, ami a Clementine által szervezett tanfolyamokra és rendezvényekre fordítható.
  2. Bónusz összegen felüli tanfolyam kedvezmény
    Az a további kedvezmény szint, ami a bónusz összegen felüli tanfolyami- vagy rendezvényen való részvétel esetén jár a kiemelt ügyfél-kategóriába tartozó vásárlónak.

Ha Partnerünk több, időben is elváló rendszerkövetésű Clem-megoldással rendelkezik, akkor a legmagasabb ügyfélszinthez tartozó bónusz érvényes.

Az alábbi táblázat részletesen tartalmazza az egyes kategóriákra vonatkozó kedvezményszinteket.

Kiemelt ügyfél szint Éves (nettó) rendszerkövetési díj* Tanfolyami bónusz összeg Bónusz összegen felüli tanfolyam kedvezmény
Arany 500e Ft - 2M Ft 200 000 Ft 20%
Platina 2M Ft - 5M Ft 500 000 Ft 35%
Gyémánt 5M Ft felett 800 000 Ft 50%

*Éves rendszerkövetési díj: Az a nettó díj, amit az ügyfél a Clem-megoldások rendszerkövetéséért fizet.

Amennyiben Ön már alkalmazza valamelyik megoldásunkat, de – alacsonyabb rendszerkövetési díj okán – a bónusz-kedvezményeket nem tudja igénybe venni, rendezvényeinkre ebben az esetben is regisztrálhat a kedvezményes (partneri) díj mellett.

Amennyiben Ön valamely felsőoktatási intézmény dolgozója vagy hallgatója, úgy jelentős kedvezmények mellett vehet részt tanfolyamainkon, illetve – az esemény jellegétől függően – rendezvényeinkre kedvezményes regisztrációs díj mellett jelentkezhet.

Ezen kedvezményekről az alábbi elérhetőségen kérhet bővebb tájékoztatást, megjelölve azt a tanfolyamot (rendezvényt) melyen részt kívánna venni: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Az elmúlt években egyre több Partnerünknek tudtuk nyújtani a fenti kedvezményeket. Reméljük, hamarosan Önt is úgy köszönthetjük mint a Bónuszprogramban résztvevő ügyfelünket!

Érvényes: 2023.01.01.