Skip to main content

Hálózatvizualizáció

Kapcsolódó tartalmak

AJÁNLATKÉRÉS

Kérésére egy, az Ön igényeire szabott megoldást állítunk össze.

TERMÉKBEMUTATÓ

Ismerje meg az alkalmazásban rejlő lehetőségeket a Clementine munkatársainak tolmácsolásában!

TERMÉKOKTATÁS

A Clementine szakemberei akár helyszíni oktatás keretein belül is felkészítik munkatársait az alkalmazások leghatékonyabb használatára.

RENDEZVÉNYEK

A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

HÍREK

Hálózatvizualizáció

i2 konnektorok

Az i2 konnektorok segítségével külső adatbázisok, adatszolgáltatók adatai érhetők el közvetlenül az Analyst's Notebook felületéről.

Az i2 konnektorok segítségével külső adatbázisok, adatszolgáltatók adatai érhetők el közvetlenül az Analyst's Notebook felületéről.

clemCORP - magyar céginformációs adatbázis

A clemCORP céginformációs adatbázis évtizedekre visszamenőleg tartalmazza a magyarországi cégek, vállalkozások, egyesületek stb. és a hozzájuk jelenleg vagy korábban kapcsolódó magánszemélyek adatait.

ShadowDragon SocialNet

A ShadowDragon SocialNet OSINT adatbázis és szolgálatás segít a több mint 200 internetes adatforrás hatékony felderítésében, kiértékelésében, hálózatos vizualizációjában. A szolgáltatás elérhető i2 Online, Horizont webkliens, és API formájában is. 

Chainalysis Reactor

A Chainalysis Reactor a Chainalysis feltérképezett kripto adatbázisában tárolt tranzakciók adataihoz enged hozzáférést. Keresés, hálózatos vizualizáció, kockázati kiértékelés, beépített OSINT információk segítik a kripto mozgások mögötti - valós világban zajló - tevékenységek felderítését.