Skip to main content

CLEMVITAL

AJÁNLATKÉRÉS

Kérésére egy, az Ön igényeire szabott megoldást állítunk össze.

TERMÉKBEMUTATÓ

Ismerje meg az alkalmazásban rejlő lehetőségeket a Clementine munkatársainak tolmácsolásában!

TERMÉKOKTATÁS

A Clementine szakemberei akár helyszíni oktatás keretein belül is felkészítik munkatársait az alkalmazások leghatékonyabb használatára.

RENDEZVÉNYEK

A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

HÍREK

CLEMVITAL

ClemVital Csomag

Tudatos életmód és hatékony regenerálódás a folyamatosan változó körülményekközött is állandóan magas szintű teljesítményért.

Az üzleti célkitűzések eléréséhez mára elengedhetetlenné vált, hogy a munkavállalók a folyamatosan változó körülmények ellenére is teljesítményük legjavát nyújtsák. Ennek kulcsa jobbára a tudatos életmódban, és a hatékony feltöltődésben rejlik. Legújabb munkahelyi egészségfejlesztést célzó szolgáltatásunk, a ClemVital Program, melynek egyedisége éppen abban rejlik, hogy a statisztika eszközeire támaszkodva együttesen vizsgáljuk a munkatársak vállalati teljesítmény mutatóit a valós élethelyzetekben mérhető fiziológiás reakcióikkal, valamint a pszichológiai sajátosságjegyeikkel. ClemVital szolgáltatás csomagunk megalkotásakor az motivált bennünket, hogy komplex megoldást kínáljunk mind a munkavállalók, mind a vállalti döntéshozók számára.

Hogyan zajlik?
Megoldásunk két pillérre épül.

 1. A munkavállalók először 3 napon át egy apró testszenzort viselnek, amely rögzíti a mérési időszak alatti élettani paramétereket. Az így nyert adatokból modellezhetőek az egyén szervezetének azon sajátosságai, amelyek szoros összefüggést mutatnak a stressz reakciók, a pihenés-feltöltődés és a fizikai aktivitásoknak az általános egészségi állapotra gyakorolt hatásaival.
 2. Majd egy nemzetközi sztenderden alapuló személyiség teszt segítségével a munkatársak pszichológiai immunrendszerének fejlettségét tárjuk fel, vagyis azt, hogy milyen képességekkel rendelkeznek a stresszel és a kihívásokkal való megküzdés során.

Az egyéni eredményeket tartalmazó 8-10 oldalas riportot minden résztvevő megkapja a mérés végén, amely személyre szabott iránymutatásokat, praktikus tanácsokat tartalmaz a kiegyensúlyozott mindennapokhoz, pihentetőbb éjszakákhoz. Az összesített eredményekből pedig vezetői jelentés készül, amely a döntéshozóknak kínál nélkülözhetetlen információforrást a munkatársak erősségeinek megismeréséhez, a fejlesztésre szoruló területek meghatározásához, illetve a hatékonyabb munkaszervezéshez.

Clemvital Csomag

Kinek ajánljuk?

Innovatív szolgáltatásunkat – melyet minimum 50 fős mintától javaslunk elvégezni – egyszerre ajánljuk a legkülönbözőbb területek munkavállalóinak, akik szeretnék önismeretüket tudatosan növelni, munkaerő toborzással foglalkozó hr szakembereknek, akik a legmegfelelőbb munkatársat keresik egy adott pozícióra, valamint vállalati vezetőknek, akik szeretnének jobban megismerni dolgozóikat.

Mit ad a ClemVital szolgáltatás végeredményként egyéni szinten?

 • Az életmód felmérés személyre szóló eredményeinek bemutatása csoportos tréning keretek között, vagy egyéni konzultáció alkalmával történik.
 • A programban részt vett minden munkatárs számára rendelkezésre bocsátjuk a személyes eredményeit tartalmazó 8-10 oldalas, magyar nyelvű életmód felmérés és a pszichológiai teszt eredményeit.
 • Segítünk megtervezni az egyéni teljesítmény növeléséhez szükséges lépéseket.
 • Igény esetén gyakorlott coach segítségét ajánljuk fel a lépések támogatásában.
 • Vállaljuk az előrelépés mérhetősége kapcsán szükséges kontrollmérés lefolytatását.

Mit ad a ClemVital szolgáltatás végeredményként szervezeti szinten?

 • A vezetők és döntéshozók számára menedzsment összefoglaló jelentést készítünk a munkakörök és a személyes pszichológiai profilok összefüggéseinek elemzésével.
 • Elkészítjük a különféle munkacsoportok eredményeinek tetszőleges összevetését.
 • Szakértői javaslattervet készítünk a szervezeti hatékonyság növelésére.
 • Igény esetén tapasztalt coach-ot ajánlunk a vezetői kihívások kezelésének támogatására.

Milyen előnyöket jelent Önnek?

 • Garanciát adunk a teljesítmény mérhetőségére, a személyes energiák kimutatására.
 • A programban részt vevőket nem kell nélkülözni a hétköznapi munkatevékenységük során.
 • Azonosíthatók a stressz szempontjából legkritikusabb munkafolyamatok és tevékenységek.
 • Hatékonyabb people menedzsment és egyéni karrierút-tervezés alakítható ki.
 • A személyiségprofil, a stresszkezelés és az egyéni teljesítmény összefüggései alapján nagy biztonsággal jósolható meg egy új munkatárs beválása.
 • A meglévő munkatársak számára precízen meghatározott képzési-fejlesztési terv készíthető.
 • Csökkenthetők a munkavállalók egészségügyi kezeléseivel járó veszteségek.
 • Erősíthető a munkáltatói branding és a munkatársak vállalat iránti lojalitása.
 • Könnyen biztosítható a humán faktorok ROI-értéke.
 • Növelhető a munkavállalók jólléti (well-being) érzete, motiváltsága és teljesítménye.
first-beatMivel a kütyü fiziológiás reakciókat mér, a program célja pedig, hogy az emberek megtanulják tudatosabban élni az életüket, hogy megmutassuk nekik hogy a napjaik során egy-egy tevékenység pl. mekkora stresszt jelent számukra, vagy éppen mennyire megnyugtatja, kikapcsolja őket, így lehetne kép akár sportolásról, pihenésről, stresszről de akár work-life balance témában is.

A ClemVital szolgáltatás fejlesztésében partnerünk a Fusion Vital.