dataSTREAM

Termékek »
Hírek »
Termékbemutató szemináriumok »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékbemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

dataSTREAM

Az adatbányászat hazai piacának kiemelkedő szereplője, a Clementine minden évben megrendezi a tudományág magas színvonalú szakmai konferenciáját. Az iprági trendeket, újításokat és saját termékeket is bemutató eseményen minden alkalommal számos érdekesség, adatokkal való üzleti folyamat és működési modell is bemutatásra kerül.

A Clementine nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a legújabb data science trendek bemutatására, gyakorlati alkalmazására. Az egész napos dataSTREAM konferencián ezért minden évben azon témák és előadók kapnak teret, akik olyan aktualitásokat, jövőbe mutató megoldásokat fejlesztenek, melyek az adatbányászati irányokat alakítják. Ezen big data technológiák között ugyanúgy megtalálhatóak az üzleti platformok, mint a szórakoztató, a mindennapi életünkre ható alkalmazások.

A rendezvényen minden esetben bemutatásra kerülnek a Clementine legújabb fejlesztései, így a résztvevők 2016-ban itt találkozhattak először Emíliával (virtuális banki asszisztens), 2017-ben pedig BOTonddal, aki szabályalapú chatrobotként rögtön válaszolt is az érdeklődők kérdéseire.

Az előadások közti szünetekben kötetlen kapcsolatépítésre, egyeztetésekre is lehetőség nyílik.

dataSTREAM 2018 felhívás

dataSTREAM 2018 - Exploring data - Inspiring business

A cégek a folyamatosan növekvő mennyiségű adataikat újabb és újabb módszerekkel, technológiákkal igyekeznek feldolgozni, hogy a megfelelő termékeket alakíthassák ki, megjósolják az ügyfeleik viselkedését vagy felfedezzenek csalásgyanús ügyleteket. Új, korábban nem használt adatforrásokat kezdenek elemezni, hogy még több információhoz jussanak az ügyfeleikről.

Mit hozott a data science az üzletbe? Vajon a klasszikus módszerek vagy az új technológiák hatékonyabbak? Hol a data science helye a nagy szervezetekben?

Az idei dataSTREAM konferencián ezekre a kérdésekre keressük a választ, és megmutatjuk, milyen klasszikus és új elemzési módszereket használnak ma a cégek.

Ízelítő programunkból:

  • Körmendi György, a Clementine ügyvezetője idén is beszél a trendektől, újdonságokról és a jövő technológiáiról
  • Dr. Reinhold Engelbrecht, az IBM Digitial Business Automation európai szakértőjének előadásában a robotizált folyamat-automatizáció (RPA, Robotic Process Automation) jelentőségével, alkalmazási területeivel és esettanulmányokkal ismerkedhetünk meg.
  • Molnár Sándor, az Ariosz Kft. üzletágvezetője az okos technológiákon alapuló lehetőségekről fog beszélni az energetika szektorban, illetve bemutat egy újfajta koncepcionális megközelítést a energiafogyasztói magatartásváltozás motiválására
  • Bemutatkozik a Watson Studio! 
  • Az 50 éves az SPSS!  Könyves Tóth Előd, a Clementine szakértőjének előadásában
  • Érdekes esettanulmány: Fiktív cégek azonosítása cégadatok elemzésével Kovács Gyula (Andego) előadásában
Clementine image csík narancs

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési feltételek:
A tanfolyam díját a tanfolyam időpontja előtt 2 naptári nappal átutalással köteles a vevő kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
A Clementine fenntartja a jogot az előzetesen meghirdetett tanfolyamidőpontok módosításra, illetve az időpont törlésére a tanfolyam előtt 7 naptári nappal. A vevő a részvételét a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt legkésőbb 7 naptári nappal mondhatja le. Ellenkező esetben köteles kiegyenlíteni a teljes tanfolyami díjat.