Hírek

Megoldások »
Termékek »
Esettanulmányok »

Bevezetés az IBM SPSS Statistics programrendszerbe

Kutatás
2019.02.06. 01:59

Az SPSS az egész világon közkedvelt komplex statisztikai eszköz, az adatelérés, előkészítés, elemzés, ábrázolás, modellezés, scoring és riportálás műveleteket egységes keretbe foglaló felhasználóbarát programrendszer. Tovább »

Új verzió - SPSS Modeler 18.2

Rendezvény
2019.01.16. 11:46

Megjelent az SPSS Modeler legfrissebb, 18.2-es verziója! Az idei első Clementine meetup alkalmával szakértőinktől ismerheti meg, hogy milyen új funkciókkal és lehetőségekkel bővült az SPSS Modeler és a kapcsolódó IBM adatelemzési felhő platform az új verziófrissítés által. Tovább »

conTEXT 2018 - Szöveganalitika (r)evolúció

Rendezvény
2018.11.26. 01:38

A Clementine szöveganalitikai konferenciája 2018-ban az intelligens, automata megoldások köré szerveződött. Hol tart ma a technológia és hol tart ehhez képest a magyar nyelvű szöveganalitika? Hogyan jutottunk el az „egyszerű” vélemény elemzéstől a komplex szövegbányászati alkalmazásokig? Tényleg mindenkinek chatbotokra van szüksége? Tudunk még fejlődni? Mik a legfőbb korlátok? Valóban a mesterséges intelligencia lesz a megoldás mindenre? Az idei conTEXT-en előadóink igyekeztek megválaszolni minden fenti kérdést. Tovább »

Létrejött a Mesterséges Intelligencia Koalíció

Vélemény
2018.11.10. 01:08

Újabb 46 szervezet csatlakozott alapítóként az innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére létrejött Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció). A jelenleg 124 tagot számláló MI Koalíció célja, hogy Magyarország a mesterséges intelligencia (MI) fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön, és a nemzetközi MI közösség fontos tagjává váljon. Tovább »