Skip to main content

Rendezvény

sajtó csomag

Töltse le a Clementine bemutatkozó anyagát.

SAJTÓKAPCSOLAT

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 1 457 0561
Fax: +36 1 457 0562
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.

Ilyen volt a XII. SPSS Nyári Iskola

Ilyen volt a XII. SPSS Nyári Iskola

2023. július 17.

Idén, 3 év kihagyás után, mondhatni megszokott helyszínen, Veszprémben ismét nagy érdeklődés mellett tartottuk meg egyhetes Nyári Iskolánkat a felsőoktatásban résztvevő oktatók és hallgatók számára. Az érdeklődés mértéket jól mutatja, hogy az 5 napon át tartó rendezvényre összesen több mint 80-an regisztráltak az ország szinte minden egyeteméről.

A Nyári Iskola helyszíneit a Pannon Egyetem Mérnöki Kara biztosította számunkra, a szervezésben nyújtott segítségüket ezúton is nagyon köszönjük!

Az idei évben a Nyári Iskola első két napján a „hagyományos” oktatási témák és SPSS esettanulmányok mellett érdekes előadásokat hallhattak a résztvevők a data science, a szövegbányászat, valamint az open source elemzőeszközök világából.

A hét második felében is hasonló témák kerültek fókuszba: szerdán, csütörtökön és pénteken a Clementine szakértői által tartott rövid tanfolyamokon a résztvevők részletesen is megismerkedhettek az SPSS termékek - Modeler, Text Analytics és Statistics -, valamint a Python és az IBM felhő használatával.

Találkozunk jövőre a XIII. Nyári Iskola rendezvényen!