conTEXT

Termékek »
Hírek »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

conTEXT

A rendezvény a szöveganalitika tudományának legfrissebb újdonságait, megoldásait és az iparág trendjeit igyekszik izgalmas előadások keretében évről-évre megmutatni. A konferencia minden alkalommal új, izgalmas helyszínen kerül megrendezésre, ezzel is szimbolizálva az esemény különleges voltát.

A conTEXT konferencia nevéből adódóan a legújabb szöveganalitikai megoldásokat és lehetőségeket mutatja be a résztvevőknek. Az egész napos program során rendszeresen visszatérő kérdés a chatbotok működése, az interfac-ek, vagy éppen a teljes technológiát befolyásoló újdonságok és lehetőségek bemutatása - melyekről hagyományosan a Clementine elemzői, szakemberei számolnak be. Emellett iparági szereplők előadásaiból értesülhetnek az érdeklődők a legújabb trendekről, fejlesztésekről, így komplex képet kaphatunk a beszédtechnológia, a mesterséges intelligencia vagy éppen a kognitív alkalmazások üzleti területéről is. Az előadások közti szünetekben kötetlen kapcsolatépítésre, egyeztetésekre is lehetőség nyílik.