meetupTermékek »
Hírek »


A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

Adatbányászati tanfolyamok »
Termékemutató szemináriumok »
Tematikus workshopok »
Konferenciák »
Statisztikai tanfolyamok »
Hálózatvizualizációs tanfolyamok »
Szöveganalitikai tanfolyamok »

meetup

A Clementine által időszakosan rendezett adattudományi meetup rendezvényeken a szakma jelen és jövő generációját képező szakemberek, érdeklődők találkoznak. A rövid, egy-egy konkrét téma köré szerveződő előadások elsődleges célja, hogy bemutassák a data science termékek és megoldások gyakorlati hasznosításának lehetőségeit.

A Clementine meetup sorozat célja, hogy minőségi információszerzéssel segítse a jövő generációt, felkeltse a fiatal, tehetséges fiatalok érdeklődését a data science megoldások, az adatelemzői szakmai iránt. Az évente hat alkalommal megtartott meetup minden esetben más-más szektort vizsgál, az ott jelentkező adatelemzési megoldásokat, lehetőséget gyakorlati szakemberek, iparági szakértők mutatják be az érdeklődőknek. Ezáltal első kézből ismerhető meg, hogy a napjainkban keletkező hatalmas mennyiségű adatot hogyan dolgozzák fel a vállalatok, milyen következtetések vonnak le, valamint hogyan fejlesztik ezáltal szolgáltatásaikat.

Az előadások után lehetőség nyílik informális kapcsolatteremtésre az érdeklődők számára.