Skip to main content

Kutatás

sajtó csomag

Töltse le a Clementine bemutatkozó anyagát.

SAJTÓKAPCSOLAT

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 1 457 0561
Fax: +36 1 457 0562
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.

Bevezetés az IBM SPSS Statistics programrendszerbe

Bevezetés az IBM SPSS Statistics programrendszerbe

2019. február 06.
Az SPSS az egész világon közkedvelt komplex statisztikai eszköz, az adatelérés, előkészítés, elemzés, ábrázolás, modellezés, scoring és riportálás műveleteket egységes keretbe foglaló felhasználóbarát programrendszer.

Fél évszázados története alatt olyfajta sztenderd szerepe lett a hasonló célú programok között, mint az Excelnek vagy a Wordnek a táblázatkezelő és szövegszerkesztő programok közt.

Ha Önt is érdekli a szoftver fejlődése, ismerje meg az SPSS történetet Könyves Tóth Előd leírásában. Ha pedig nem csak a történetre kíváncsi, hanem mélyebben is megismerkedne az SPSS Statistics használatával, itt az alkalom!  A hírlevelünkre feliratkozottaknak most könyvet ajándékozunk! 

Könyves Tóth Előd, Ketskeméty László, Izsó Lajos: Bevezetés az IBM SPSS Statistics programrendszerbe című könyvéhez juthatnak hozzá partnereink, melyet előzetes egyeztetés után irodánkban lehet átvenni, hétköznaponként 9.00-17.00 óra között (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).