Skip to main content

Vélemény

sajtó csomag

Töltse le a Clementine bemutatkozó anyagát.

SAJTÓKAPCSOLAT

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 1 457 0561
Fax: +36 1 457 0562
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.

Bitcoin, i2 és ClemNext: 3 téma, 3 előadásban

Vélemény

2023. április 05.
Egy korábbi meetupunk előadásai olyan érdekes témákat dolgoznak fel, hogy úgy gondoltuk, annak is látnia kell, aki nem volt jelen személyesen az eseményen. Ezért előadóink videóra vették, amelyeket alább megosztunk.

A Bitcoin, kriptopénz - minden nap találkozhatunk ezekkel a fogalmakkal a hírekben. Sokszor, mint kihagyhatatlan üzleti ajánlat, jobb esetben figyelmünket nem kerüli el, mindeközben óvatosságra intenek minket a kriptóval kapcsolatos botrányok. 

Az alábbi videó abban segít tájékozódni, hogy mit érdemes tudni elemzőként, döntéshozóként a kriptopénzek világáról, elemzési lehetőségeiről.

Csatlós Béla, IT Support, Clementine

A következő videóban bemutatjuk az i2 hálózatelemző termékcsalád 2022. évi újdonságait. Fókuszban a szövegek. Entitás-kinyerés és kapcsolatok feltárása szöveges dokumentumokból és más újdonságok.

Hegedüs Pál, vezető elemző, Clementine

A (cég)információ hatalom. 
Sokan használunk alkalomszerűen különböző rendszereket, de kihasználjuk-e a bennük rejlő tényleges potenciált? A ClemNext bemutatójában valós példákon keresztül ismerkedünk meg a céginformáció feketeöves felhasználásának különböző lehetőségeivel.

Gergely Norbert, szakértő, Clementine