Skip to main content

Vélemény

sajtó csomag

Töltse le a Clementine bemutatkozó anyagát.

SAJTÓKAPCSOLAT

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 1 457 0561
Fax: +36 1 457 0562
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.

Adatbányász céget vásárolt a Clementine

Adatbányász céget vásárolt a Clementine

2019. május 07.

Az Andego 2011-es alapítása óta a hagyományos adatelemzési feladatok mellett nagy hangsúlyt fektetett az elemzések üzleti folyamatokba való integrációjára és arra, hogy a mindennapi üzleti problémákra új szemléletű megoldásokat adjanak, intelligens alkalmazásokat fejlesszenek. Így alakult ki a saját céginformációs szolgáltatásuk, a NEXT rendszer, mely a piacon egyedülálló funkcionalitásaival önállóan és üzleti folyamatokba integrálva is hatékonyan támogatja a csalásfelderítést, kockázatelemzést, sales- és marketingtevékenységet, a megalapozott döntéshozatalt.

„Az elmúlt években számos úttörő megoldást fejlesztettünk a mesterséges intelligencia és az adatbányászat területén, ezen felvásárlás célja is a még komplexebb termékek bevezetése. Hiszem, hogy a NEXT rendszerben rejlő lehetőségek a Clementine analitikai képességeivel kombinálva, az immár közös fejlesztések eredményeképpen hamarosan a piacon egyedülálló megoldásként jelenik meg.” – fogalmazta meg Körmendi György, a Clementine ügyvezetője.

A két társaság 2014 óta stratégiai partnerként dolgozott közös projekteken, ötvözve a Clementine hang- és szöveganalitikai fejlesztéseit az Andego céginformációs adatbázisával. Így képesek cégcsoportok meghatározására, kockázati tényezők és negatív események azonosítására, csőd score számítására vagy fiktív cégek detektálására is.
A Clementine csapata az Andego kollégáival már 20 főre bővült.