Skip to main content

Rendezvény

sajtó csomag

Töltse le a Clementine bemutatkozó anyagát.

SAJTÓKAPCSOLAT

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 1 457 0561
Fax: +36 1 457 0562
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.

Customer Contact Week

Customer Contact Week

2019. július 08.
A Clementine júniusban egy fontos nemzetközi rendezvényen is képviseltette magát, méghozzá a legnagyobb call center kiállításon és konferencián, a Customer Contact Week-en Las Vegas-ban.

A Customer Contact Week mondhatni a call center szakma legnagyobb és legfontosabb rendezvénye, amelyre a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, valamint előadók és kiállítók, hogy bemutassák a szektor trendjeit, legújabb fejlesztési irányait és innovatív megoldásait.

A több, mint 2500 résztvevő az előadásokat párhuzamosan 6 különböző szekcióban hallgathatta, melyek az ügyfélszolgálat különböző területeit járták körbe, így szó volt az emberi vonatkozásokról, a folyamatokról, technológiáról, innovációról és stratégiai kérdésekről is. Az előadások közötti szünetekben a résztvevők a több, mint 100 kiállítóból álló expo-n ismerkedhettek meg a legújabb technológiákkal és megoldásokkal az intelligens hívószám felismeréstől a munkaerő optimalizáláson át a Clementine fejlesztéseihez hasonló elemző megoldásokig és virtuális asszisztensekig.

A kiállításon a Clementine legújabb fejlesztésével, Hangával mutatkozott be.