Skip to main content

Rendezvény

sajtó csomag

Töltse le a Clementine bemutatkozó anyagát.

SAJTÓKAPCSOLAT

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 1 457 0561
Fax: +36 1 457 0562
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.

Megújult a Clementine DiplomaKupa

Megújult a Clementine DiplomaKupa

2019. március 04.

Az elmúlt közel hat évben a DiplomaKupa Program keretében konzultációs lehetőséggel, szoftverrel segítettük a felsőoktatási hallgatók diplomamunka készítését, hogy a szakértőink segítségével tudjanak komplex adatelemzési folyamatokat végezni. 2018 második felében merült fel a program átdolgozásának, kibővítésének lehetősége: több napos, díjmentes workshop keretében is megismerkedhetnek a hallgatók a szöveganalitika, a modellezés módszereivel.

A Clementine komplex együttműködésben áll az ELTE Társadalomtudományi Karral (TáTK), közreműködünk a Tudományos Diákköri Konferencia szervezésben, a kar hallgatói pedig rendszeresen vesznek részt az SPSS Nyári Iskolán vagy éppen a DiplomaKupán. A TáTK hallgatói 2019. februárban háromnapos workshopon vehettek részt, melyen Máté Anna, a Clementine elemzője, a Program felelőse tartott gyakorlati előadásokat a 20 jelentkező számára. „Nagyon jó látni, hogy mindannyian nagyon lelkesek és felkészültek voltak. Érezhetően érdekli őket az elemzői szakma, jókat kérdeznek, motiváltak.”

A DiplomaKupa Programban részt vevő hallgatók számára a Clementine rendszeresen ajánl gyakornoki lehetőséget vagy állást.