Skip to main content

Tematikus workshopok

clem@RISK

Pénzmosás, pénzügyi csalások, OSINT
Időpont: 2023. szeptember 21. csütörtök 13:30-16:00

A bűnelkövetők egyre ügyesebben használják ki a technológia adta lehetőségeket. A modern elemző eszközöknek köszönhetően azonban hatékonyan védekezhetünk ellenük. 

Hogy mekkora kihívást okoznak például a banki csalások a „másik oldalon”, jól mutatja, hogy az utóbbi időben gyakran találkozunk olyan cikkekkel, amelyek súlyos, különböző pénzügyi intézmények részére kiszabott bírságokról szólnak a pénzmosás elleni és csalásfelderítési tevékenységük kapcsán.

A szervezetek – legyen az rendvédelmi, államigazgatási szerv vagy pénzügyi intézmény - ilyen típusú feladatai ellátása során számos nyílt és zárt adatbázisból dolgoznak fel, elemeznek adatokat, melyek különféle formátumban állnak rendelkezésre, ezek együttes elemzése nehézkes, sok időt vesz igénybe. A cél egy olyan eszközrendszer kialakítása lehet, amely alkalmas a vizsgálati munka gyors és hatékony támogatására adatelemzés és hálózatvizualizáció segítségével. 

A rendezvényünkön bemutatunk a csalásfelderítési és pénzmosás megelőzési területeken már bizonyított megoldásokat, esettanulmányokat, valamint a terület szakértői mondják el tapasztalatainkat:

  • Bányai Endre, AML szakértő bevezető előadásában a pénzügyi bűncselekményekről és megelőzésükről beszél
  • Bemutatunk egy komplex esettanulmányt: a clemRISK megoldással dolgoztuk fel egy a sajtóban is megjelent, feltárt összeférhetetlenség kapcsán elérhető adatokat
  • Bemutatjuk a clemRISK megoldás kockázatelemzési képességeit, amelyek részét képezhetik egy csalásdetektáló rendszernek
  • Egy bűnügyi területen dolgozó elemzőt kértük fel, hogy beszéljen a nyomozati tevékenység mindennapjaiban felmerülő kihívásokról

Az előadásokon a részvétel ingyenes, de meghíváshoz kötött! Kérjük, amennyiben érdekli a téma, keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen név, cég/szervezet megjelölésével, hogy személyre szóló meghívót küldhessünk!

Feliratkozás hírlevélre


clem@RISK

Tanfolyam
2022-09-20 – 2022-09-21
1115 Budapest, Bartók Béla u. 105-113.
225 000 + ÁFA / fő
Rendszerkövetési bónusz

Személyes adatok

Levelezési cím

Számlázási cím