Hanga - A hangvezérelt IVR

Kapcsolódó termékek

Ügyfélszolgálat

Kapcsolódó tartalmak

TERMÉKBEMUTATÓ

Ismerje meg az alkalmazásban rejlő lehetőségeket a Clementine munkatársainak tolmácsolásában!

Részletek »

AJÁNLATKÉRÉS

Kérésére egy, az Ön igényeire szabott megoldást állítunk össze.

TERMÉKOKTATÁS

A Clementine szakemberei akár helyszíni oktatás keretein belül is felkészítik munkatársait az alkalmazások leghatékonyabb használatára.

RENDEZVÉNYEK

A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

HÍREK

Hanga - A hangvezérelt IVR

IVR-megodás hang- és szöveganalitikai technológiák alkalmazásával.

A hívásirányítási folyamat IVR rendszerekkel történő támogatása iparágfüggetlen sztenderd, és mindenki jól ismeri, aki már életében legalább egyszer próbálta felhívni egy vállalat ügyfélszolgálatát. Mindenki ismeri, de igazán senki nem szereti!
Senki nem szereti azt az automata hangot, ami köszönt minket a hívás elején. Senki nem szereti, ahogy felsorolja, hogy melyik telefonos nyomógomb megnyomásával milyen ügyintézésre nyílik lehetőségünk. Senki nem szereti a menürendszert perceken keresztül hallgatni, és senki nem szereti, ha éppen nem találja az ő ügyintézési céljainak megfelelő gombkombinációt. Senki nem szeret bolyongani a menüpontok között, és senki nem szeret közben azon gondolkodni, hogy vajon a helyes gombot nyomott-e meg. És milyen jó érzés megkönnyebbülni, amikor végül valaki  megszólal a vonal végén, akinek elmesélhetjük hívásunk okát.

Létezik egyáltalán az ügyfelek igényeihez jobban illeszkedő IVR megoldás? A Clementine hangvezérelt IVR rendszere pontosan ezt kínálja!
Virtuális ügyfélszolgálati munkatárs megoldásunkban hang- és szöveganalitikai fejlesztéseink legjavát egyesítettük, így hozva létre egy olyan valós időben működő technológiát, ami képes forradalmasítani a vállalatok, szervezetek híváskezelési folyamatát. Hangával lehetővé válik, hogy az ügyfél a call center felhívása után saját szavaival mondja el, milyen ügyet szeretne intézni. A hang strukturált adattá történő átalakítása, illetve az ezen állományon elvégzett műveletek eredményeként a rendszer automatikusan a megfelelő végpontra kapcsolja a hívást anélkül, hogy az ügyfélnek az unalmas és hosszadalmas menüstruktúrát hallgatva a nyomógombokkal kellene bajlódnia.

Látogasson el Hanga bemutatkozó oldalára!

///
Milyen iparágakban alkalmazható?

Biztosítás
Energiaszolgáltatás
Kereskedelem
Kormányzat
Pénzügyi szolgáltatások
Telekommunikáció

KAPCSOLAT

CLEMENTINE
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.
Tel: +36 1 457 0561
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Clementine /// Minden jog fenntartva!

Priorizált ügyfélmegkeresések

Az OTP ügyfélszolgálatára beérkező megkeresések priorizálását egy gépi tanulás technológiát használó szöveganalitikai rendszer végzi. Alkalmazásával a tehermentesített ügyintézők helyett egy virtuális asszisztens végzi a válaszadást, jelentősen csökkentve az egy-egy ügy kezelésére fordított időt.

Priorizált ügyfélmegkeresések

Az OTP ügyfélszolgálatára beérkező megkeresések priorizálását egy gépi tanulás technológiát használó szöveganalitikai rendszer végzi. Alkalmazásával a tehermentesített ügyintézők helyett egy virtuális asszisztens végzi a válaszadást, jelentősen csökkentve az egy-egy ügy kezelésére fordított időt.

Aktualitások

Hallgassa meg szakmai podcastunkat, lapozzon bele magazinunk legfrissebb lapszámába, vagy olvassa el legfrissebb híreinket!

Legújabb magazinunk