IBM SPSS Modeler Server

Kapcsolódó termékek

Adatbányászat

Kapcsolódó tartalmak

TERMÉKBEMUTATÓ

Ismerje meg az alkalmazásban rejlő lehetőségeket a Clementine munkatársainak tolmácsolásában!

Részletek »

AJÁNLATKÉRÉS

Kérésére egy, az Ön igényeire szabott megoldást állítunk össze.

TERMÉKOKTATÁS

A Clementine szakemberei akár helyszíni oktatás keretein belül is felkészítik munkatársait az alkalmazások leghatékonyabb használatára.

RENDEZVÉNYEK

A Clementine által szervezett rendezvények bemutatják az adatbányászat és az adat tudomány legfrissebb trendjeit, fejlődésük irányát.

HÍREK

IBM SPSS Modeler Server

Felhő-alapú, skálázható teljesítményű infrastruktúra az adatbányászathoz.

Az IBM SPSS Modeler (Clementine) hatékonyan képes elemezni a kis- és középvállalatok által tipikusan generált adatmennyiséget.
Amennyiben a vállalat adatbányászattal kapcsolatos igényei - akár mennyiségileg, akár komplexitás tekintetében - megnövekednek, egyszerűen áttérhet a vállalatméretnek megfelelő IBM SPSS Modeler Server használatára.
A kliens/szerver struktúrában működő IBM SPSS Modeler Servernek köszönhetően több adatelemző dolgozhat egyidejűleg anélkül, hogy mozgásterüket számítástechnikai erőforrások korlátoznák.

Mivel tud többet a hagyományos kliensnél?

  • Nagyobb teljesítmény, párhuzamos futtatás
  • Automatizált futtatás Batch mode-ban
  • Kiterjesztett In-database mining funkciók a kliens funkcióin felül
  • Korlátlan számú CPU használata a skálázhatóságért
  • SSL alapú titkosítás az adatok védelmére

Használja ki a legmodernebb informatikai környezet nyújtotta adatbázison belüli adatbányászat (inDB-mining, SQL pushback) lehetőségét, ezáltal nagytömegű adat hatékony feldolgozására nyílik módja. Az IBM SPSS Modeler Server továbbá olyan kiegészítő megoldásokat kínál, amelyek segítségével Ön földrajzi, valamint funkcionális vetületekre is kiterjesztheti az adatbányászati eljárást, és kész eredményeket tehet le a döntéshozók asztalára.

Az IBM SPSS Modeler és az IBM SPSS Collaboration and Deployment Services alkalmazások a vállalat egészére kiterjedő együttes használatával Ön tovább optimalizálhatja elemzésre szolgáló eszközeit; központosíthatja az adatbányászati modellek és kapcsolódó folyamatok archiválását és kezelését. A közös platform segítségével figyelheti az előrejelző modellek teljesítményének változásait, ellenőrizheti a modelleket használók és azokat módosítók munkáját, lehetősége nyílik a teljes körű felhasználó-hitelesítésre, automatizálhatja a modellek aktualizálásának folyamatát, és ütemezheti a modellek végrehajtását. Ennek köszönhetően az előrejelző modellek valódi üzleti eszközzé válnak, a vállalat pedig a lehető legjobban profitálhat az Ön adatbányászattal kapcsolatos befektetéseiből.

KAPCSOLAT

CLEMENTINE
Cím: 1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.
Tel: +36 1 457 0561
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Clementine /// Minden jog fenntartva!

Priorizált ügyfélmegkeresések

Az OTP ügyfélszolgálatára beérkező megkeresések priorizálását egy gépi tanulás technológiát használó szöveganalitikai rendszer végzi. Alkalmazásával a tehermentesített ügyintézők helyett egy virtuális asszisztens végzi a válaszadást, jelentősen csökkentve az egy-egy ügy kezelésére fordított időt.

Priorizált ügyfélmegkeresések

Az OTP ügyfélszolgálatára beérkező megkeresések priorizálását egy gépi tanulás technológiát használó szöveganalitikai rendszer végzi. Alkalmazásával a tehermentesített ügyintézők helyett egy virtuális asszisztens végzi a válaszadást, jelentősen csökkentve az egy-egy ügy kezelésére fordított időt.

Aktualitások

Hallgassa meg szakmai podcastunkat, lapozzon bele magazinunk legfrissebb lapszámába, vagy olvassa el legfrissebb híreinket!

Legújabb magazinunk